Концерт „България – била е и ще пребъде” представиха млади казанлъшки таланти в НЧ „Искра”

Концерт, посветен на 154 години от подвига на Хаджи Димитър и неговата чета, под надслов „България- била е и ще пребъде” се проведе на сцената на Народно читалище „Искра“. Казанлъшката публика имаше възможността да се наслади на едни от най-любимите български възрожденски и народни песни, които бяха изпълнени от млади таланти от града на розите.

В концерта участие взеха  Вокална студия „Искрица” с вокали Теодора Апостолова, Валентина Демирева, Десислава Гудова, Николай Стефанов, придружени от музикантите и певци пианистът Виктор Владков, китаристите Виктор Мандевски и Ивайло Бинев и барабанистът Александър Савов. Ръководителят Вокална студия „Искрица” – Стефка Денева сподели, че този вдъхновяващ музикален спектакъл е изцяло дело на младите „искрици“. Младите таланти споделиха, че за тях е чест и изключително удоволствие, че представят пред казанлъшката публика този свой проект.

Публиката имаше възможността да се наслади и на талантливите  танцьори от Школа по спортни танци и на умелите водещи на концерта от Младежка театрална студия, при НЧ „Искра”.