30 предложения съдържа дневният ред на юлското заседание на Общински съвет- Казанлък

30 точки ще разгледа на предстоящата сесия Общинският  съвет на Казанлък .

Сред точките в проекта за дневен ред е решение относно приемане Отчет за дейността на Общински съвет – Казанлък и неговите комисии, за периода от 05.11.2021 г. до 05.05.2022 г.

Съветниците ще обсъждат и проект за допълване на Годишната програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост на община Казанлък за 2022 г., с ново Приложение №17 – ”Списък на общинските обекти от първостепенно значение.”

Сред точките в дневния ред са и решение относно изразяване на предварително съгласие за промяна на предназначението на земеделски земи, засегнати съгласно техническото задание и предварителния проект за – ”Реконструкция на общински път и изграждане на велосипедна алея от гр. Казанлък до язовир Копринка”, в т. ч. и на пасища и мери и определяне срок за валидност на предварително съгласие.

Ще бъде обсъден и проект за приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредба №12 за настаняване под наем на граждани с доказани жилищни нужди и продажба на общински жилища.

Съветниците ще обсъждат и приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредба №26 за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Казанлък.

Заседанието ще се състои присъствено в зала ”Инфра” на 28 юли 2022 г. от 9:30ч.