Ограничава се временно движението в района на стадион „Берое” в петък

С цел опазване на обществения ред и сигурността на посетителите на футболната среща между отборите на „Берое” и „Локомотив” – Пловдив, на 26 септември (петък), в часовия диапазон от 19.00 до 21.00 часа и от 22.30 до 23.30 часа ще бъде ограничено движението на МПС в района на стадион „Берое”.

Ще бъде преустановено преминаването по ул. „Августа Траяна” от кръстовището с ул. „Свети Отец Паисий”, в посока стадион „Берое”; ул. „Александър Батенберг” от кръстовище с ул. „Генерал Столетов”, в посока стадион „ Берое”; ул. „23-ти декември”, ул. „Спортна”, ул. „Мавзолея”, ул. „Тунджа” и ул. „Бончо Бонев” – в двете посоки; ул. „Охрид”, ул. „Странджа” и ул. „Братя Митови” – в посока стадион „Берое”.

Живущите в района граждани ще бъдат пренасочени да използват близките улици или допускани срещу документ за самоличност. Общественият транспорт няма да бъде ограничен и няма да има промяна в маршрутното му разписание.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието,  по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната му.