“Розова долина” разгроми отбора на “Сливен” със 7:2

Футболистите на старши треньорът Атанас Апостолов разгромиха със 7:2 отборът на “Сливен” пред родна публика. Резултатът 0:1 за “Сливен” бе поведен от Петър Принджев в 15-тата минута след грешка в отбраната на “розите”, а 10 минути от Пряк свободен удар Стоян Иванов от домакините изравни за 1:1. В 40 минута “Розова долина” владее топката и голът на Кольо Чахов бе отменен заради засада. Минута след това Венцислав Иванов, който успява да отбележи 2-ри гол за казанлъчани.

Във второто полувреме головете летяха един след друг. В 50 минута Венцислав Иванов подава на Ивелин Илиев, който успява да повиши резултата за 3:1. Една минута по-късно 4-тия гол бележи Кольо Чахов. След като около 65 минута играта се развива в полето на “розите”, с избиване успяват да подадат на Венцислав Иванов, който вдига резултата за 5:1. Гостите изненадаха казанлъчани в 71 минута с голът на Петър Принджев за 5:2. В 75 минута Иван Чергев прави резултата 6:2, а от публиката се чуват възгласи “Още”. И за краен резултат 7:2, в 87 минута голът е дело на Калоян Петров.

В статистиката ФК “Розова долина” за “В” – група срещу Сливен са изиграни 22 мача, 10 от тях завършили с победа за “розите” и 4 ремита. В следващия шести кръг, на 10 септември, казанлъчани гостуват на “Сокол” (Марково).