С ПРОГРАМА ЗА СИЛНА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА И СТАБИЛНА ИКОНОМИКА БСП ПРЕДСТАВИ ЛИСТАТА СИ В СТАРА ЗАГОРА

За социална, равноправна и икономически просперираща България ще продължи да работи БСП в следващия парламент. Това обяви водачът на старозагорската листа на Коалиция „БСП за България” бившият министър на труда и социалната политика Георги Гьоков по време на откриването на предизборната кампания в деня на Рождество на Пресвета Богородица.

В Регионалния исторически музей председателят на БСП-Стара Загора и кандидат за депутат Велина Атанасова приветства гостите на събитието и обяви, че за левицата е чест и гордост министърът на труда и социалната политика Георги Гьоков да е водач след всичко, което редовното правителство, благодарение усилията на БСП, постигна именно в социалната сфера.

Без солидната ни социална политика страната не може да премине през настоящата криза. Ако получим доверието на българските граждани, ще продължим системната работа във всички сфери. Нашата листа е съставена от почтени и честни хора, изпълнени с решителност за добро представяне. Личности, доказани професионалисти и експерти в своите области – социална политика, енергетика, икономика, финанси, право, образование. №28 е нашата клетва за почтеност и грижа за хората. С 28 създаваме образована нация, която прави силна икономика, има високи доходи и живее в справедлива и чиста държава”, обобщи Георги Гьоков и призова: „Подкрепете БСП с номер 28″.

Кандидатите за народни представители преди събитието обявиха съпричастността си към пострадалите хора от наводненията в община Карлово. В Областния партиен съвет и в общинските съвети на БСП в старозагорско са поставени кутии за дарения, със средствата от тях ще се закупят необходимите продукти, препарати и др. „В такива моменти повече от всякога е необходимо да бъдем заедно и с общи усилия да преодоляваме трудностите, пред които се изправяме като българи”, заявиха социалистите.