Жени ГЕРБ дариха на Стара Загора Алея на обичта с 24 рози

Дамите от ГЕРБ – Стара Загора дариха на съгражданите си Алея на обичта, която е част от националната инициатива на Жени ГЕРБ – „България има нужда от обич“. Арката, изобразяваща голямо сърце, е разположена в парк „Йордан Капсамунов“ (Езерото) и беше официално открита на 29 септември.

„Отдавна мечтаем да реализираме тази наша инициатива. Благодарим на председателя на Жени ГЕРБ Екатерина Йорданова, както и на всички, които я подкрепиха. Обичта премахва прегради, прави ни добри и ни обединява в стремежа да създаваме“, каза областният координатор на Жени ГЕРБ – Стара Загора Анастасия Гидикова, която е и кандидат за народен представител на ГЕРБ – СДС в Старозагорски избирателен район.

С помощта на кандидатите за депутати – арх. Мартин Паскалев, Методи Марков, Тодор Тодоров, д-р Емил Енчев и Емил Трифонов, заместник-председателя на Жени ГЕРБ Йоана Йончева-Фильова, арх. Виктория Грозева, член на националното ръководство на Жени ГЕРБ, областния координатор на ГЕРБ Радостин Танев, организационния секретар Николай Диков и общински съветници, дамите засадиха 24 рози на Алеята на обичта.

На 2 октомври за ГЕРБ – СДС се гласува с № 24 в бюлетината.