Кметът Иса Бесоолу уважи павелбанските пенсионери в навечерието на празника им

В навечерието на Международния ден на възрастните хора  – 1 октомври, кметът на Община Павел баня Иса Бесоолу, както и предходните години на мандата си, поздрави пенсионерските клубове с почерпка по повод празника, изказвайки своето уважение и показвайки отношението си към възрастните хора от населените места в общината. Кметът лично посети по-голямата част от клубовете, а неговият заместник Милена Кавръкова – останалите. В поздравителния си адрес до възрастните хора градоначалникът подчертава, че те са „своеобразният стълб за всеки от нас – по-младите, и добрите ни постижения са плод на грижите, възпитанието и разбирането, с което Вие, нашите родители, баби и дядовци, сте ни дарявали през годините на израстването ни”.
За 10-годишнината на пенсионерския клуб в село Скобелево градоначалникът подари на членовете телевизор и им пожела още много по 10 години да празнуват.
Кметът Иса Бесоолу се обръща към всички възрастни хора и им пожелава да са здрави, винаги да чувстват обичта на близките си и: „Нека поводите Ви за усмивки се множат!”
На територията на община Павел баня има 14 пенсионерски клуба.