Царица Роза 2022 Белослава Желева представи Казанлък на изложение в Дубай

Царица Роза 2022 Белослава Желева посети Дубай, като едно от лицата на най-голямото за региона международно търговско изложение на индустрията за красота. Белослава придружи един от българските търговски щандове на престижното събитие. Това стана възможно, благодарение на подарения й ваучер от местния производител, връчен на при избора й за Царица Роза 2022 през пролетта на тази година по време на спектакъла в Казанлък.

Освен с красотата си, Белослава Желева радва своите съграждани с доброто си сърце. Само преди месец Царица Роза 2022 организира първото си благотворително събитие в Града на розите. Тя организира успешно благотворителен концерт за набиране на средства в подкрепа на фондация „Готови за успех“, която подпомага със стипендии отлични ученици, загубили родителите си. Каузата на й спечели сърцата на казанлъчани и с помощта на казанлъшки музиканти успя да събере близо 4 000 лева – дарение за „Готови за успех“.

Друга важна сбъдната мечта за Белослава е приемът й в Нов български университет в желаната специалност „Анимационно кино“.