Ден на траур в четвъртък в Павел баня

Кметът на Павел баня Иса Бесоолу обявява утрешния ден – 10.11.2022 г., за ден на траур на територията на цялата община. Причина за това е кончината на общинския съветник от ГЕРБ в Павел баня Атанас Томов Сомов. В заповедта на градоначалника се посочва още, че се отменят и всички планувани публични мероприятия, в т.ч. и тези, свързани с храмовия празник на село Горно Сахране, насрочени за 12.11.2022 г. (събота).

Атанас Сомов е роден на 08 юли 1974 г. в гр. Казанлък, като през всички години от живота си е живял в село Горно Сахране, община Павел баня. Сомов е един от възродителите на местната кукерска група, председател на футболен клуб „Габровница” и активен участник в живота на селото. Семеен, с две деца и един внук. Три мандата бе общински съветник в Общински съвет – Павел баня, като, за съжаление, третият му мандат остана недовършен.

Кметът на Община Павел баня Иса Бесоолу и общинска администрация поднасят своите най-искрени съболезнования на семейството, колегите и приятелите на Атанас Сомов.

Погребението ще се състои утре – 10.11.2022 г.(четвъртък), в 13:00 ч. на новия гробищен парк в село Горно Сахране, общ. Павел баня.