Вътрешен шампионат по футбол на малки врати в 61 механизирана бригада

В районите Карлово и Казанлък на 61 механизирана бригада се проведе вътрешен шампионат по футбол на малки врати за мъже.

В спортната надпревара взеха участие отбори от щаба и формированията на бригадата, разделени в две квалификационни групи, като изхода от тях беше решен с мачове и в двата гарнизона.

Всички участници в турнира демонстрираха комбинативна игра и спортсменско поведение на терена, a зрителите  имаха възможност да наблюдават оспорвани, изпълнени с обрати двубои. Над всички изпъкна отборът на зенитно-ракетен дивизион, който се наложи на финала с 3:2 срещу отбора на батальона за защита на силите. Трети в надпреварата се класира отборът на 2 механизиран батальон.

Победителите бяха наградени с купи, медали и грамоти от командира на 61 Стрямска механизирана бригада бригаден генерал Деян Дешков. Наградата за „Най-добър вратар” грабна редник Михаил Траков от батальон за защита на силите, за „Най-добър съдия” сержант Павел Попов от самоходен артилерийски дивизион,  а с наградата за „Най-добър нападател” бяха удостоени двама военнослужещи – младши сержант Емил Зарев от 2 механизиран батальон и редник Танчо Тодоров от зенитно – ракетен дивизион.