ФК “Розова долина” в Топ 3 в трета лига

В 17-ия кръг на Трета лига-Югоизточна група, „розите“ продължиха серията от 8 мача без загуба и категорично, с много желание и настроение взеха трите точки. В 41-та минута със силен и плътен удар в долния десен ъгъл на вратата на гостите Кольо Чахов откри за 1:0. Последваха пропуски на казанлъшките футболисти и от атака, и от статични положения. В 72-та минута бързоногият и енергичен Ивелин Илиев пробяга близо 50 метра с топката, преодоля защитата и вратаря, и удвои за 2:0. Отново той, след 14 минути игра, след пас отляво на Кольо Чахов с глава реализира за „класическия резултат“ и краен 3:0.

„Розите“ излязоха в следния състав за домакинския си мач: Димитър Иванов, Венцислав Иванов, Петров, Кольо Чахов, Ангелов, Цветан Чахов, Илиев, Стоичков, Иво Иванов-капитан, Стоян Иванов, Валентин Иванов. Казанлъшкият представителен отбор е трети с 36 точки от 20 тима (с 11 победи и с по 3 ремита и загуби) в Трета лига на Югоизток.

Следващата среща в Пловдив при „аматьорите“ с „Локомотив Пловдив-1926“ е отложена за 30 ноември, а в петък, 18 ноември, на Стадион “Севтополис” посрещаме Лидерът в “А” група – ПФК “Лудогорец” от 13:30 часа.