Благотворителен юбилеен концерт „Подай ръка” организират в Стара Загора

По повод 20 години от създаването си СНЦ „Филаделфия 2002″ – сдружение на родители на лица с интелектуални и физически затруднения, организира благотворителен концерт под надслов „Подай ръка”. Събитието се реализира с подкрепата на Община Стара Загора.

На 26 ноември (събота), от 11.00 часа, на сцената на Културен център „Стара Загора” излизат малки и големи таланти, обединени от каузата да допринесат за събиране на средства за създаване на ателиета за развитие на трудови навици и умения при деца и младежи в неравностойно положение, както и подпомагане на дейността на сдружението.

В програмата участие ще вземат Вокална студия „Розов свят” към НЧ „Св. Климент Охридски”, Клуб по спортни танци „Меджик степ”, Прабългарска школа за оцеляване „Бага-Тур”, фолклорните изпълнители Веско Василев и Деница Янкова, Трупа за съвременно фолклорно изкуство „Танца на вятъра”, Формация „Димитров” и Руслан Мъйнов. Водещ на събитието ще е Катя Русева – директор на ЧОУ „Елин Пелин” под липите.

Входът за концерта е с покани, които са на минимална дарителска стойност от 5 лева. Те могат да бъдат взети в деня на събитието на място или с предварителна уговорка на тел. 0899112304 – Валерия Кънчева, 0889529009 – Бисера Герлимова.