ФК “Розова долина”: Можем да играем и в “Б” група

Макар с последните две загуби и зимуването на 5 място в Трета лига, на пресконференция дадена от председателят на Управителния Съвет на ФК “Розова долина” Георги Мермеклиев, старши-треньорът Атанас Апостолов, капитанът Иво Иванов, помощник-треньорите Милен Христов и Иван Чергев, както и Антим Паральов и Боян Нейчев от школата, стана ясно, че мъжкият отбор може да играе и в “Б” група, но за това трябват повече финанси и направиха апел към Казанъшкия бизнес.

Мермеклиев коментира и каква е приблизителната сума за един отбор в “Б” група” “Близо 800 000 лв. годишно са нужни за професионалния футбол, единни сме толкова години, защо не задружно да постигнем и това?! Само елитната група и участието на набор 2005 струва 25000 лв., а момчетата останаха в клуба, въпреки поканите от елитните тимове и играха за Казанлък с треньор Антим Паральов”.

С бюджет от 65000 годишно школите и мъжкия отбор на Казанлък правят едно страхотно представяне, това коментира старши-треньорът Атанас Апостолов. “Школата ни, децата на Казанлък, тази публика на стадион “Севтополис” заслужава помощта Ви!”, допълни Георги Мермеклиев.