Осинови куче за Коледа!

Чудите ли се какъв подарък да вземете на свой близък или приятел за Коледа?

От общинския приют в Казанлък предлагат да зарадвате любителите на животни с домашен любимец. Освен доброто дело, да се осинови животинче, взимането на куче от приют има и своите предимства.

Осиновяването от приют е напълно безплатно и се случва след предоставяне на лична карта и провеждане на кратко интервю с управителя или друг упълномощен служител. Ако по време на интервюто се прецени, че сте подходящ осиновител, е нужно да попълните заявление и декларация по образец. Ще ти бъде предоставена информация за отговорностите съгласно „Закона за защита на животните”, „Закона за ветеринарномедицинската дейност”, както и за характера, историята и потребностите на животното.

Твоят нов приятел ще ти бъде предаден ваксиниран, маркиран, обезпаразитен, кастриран и с европейски паспорт с отразени всички данни и заедно ще може да се приберете у дома.

В приюта има над 50 кучета, които очакват своя стопанин. Всеки желаещ да си намери читериног приятел е добре дошъл в общинския приют в Казанлък и да осинови любимец.