Близо 6000лв. събра Коледния концерт на СУ “Екзарх Антим I” в подкрепа на Гита Славова

Традиционен благотворителен концерт на музикалните паралелки от Средно училище „Екзарх Антим I” в Казанлък събра казанлъчани в залата на Военния клуб в града в помощ на казанлъчанката Гита Славова в борбата й с вторично-прогресивна множествена склероза.

Публиката се наслади на изпълненията на мажоретния състав на Антим, гайдарският състав на училището, вокални състави и фолклорни групи от различни класове, а училищната рок група „Метаморфоза“ поздравиха казанлъчани с разнообразни изпълнения.

На събитието бяха връчени и наградите от училищния конкурс за изработка на видеоклип с коледна тематика „Коледа в Антим“. Жури в състав Наташа Джуркова, Валя Гърбачева и Миряна Господинова присъди първото място в категория „начален етап“ на видеоклипа на втори „а“ клас, в категория „прогимназиален етап“ бяха отличени седми „б“ клас, а от гимназиалния етап на първо място беше на десети „б“ и 11-и “б” клас. Със специалната награда на публиката беше отличена коледната интерпретация на 11-и „б“ клас.

Всички гости и възпитаници на училището бяха поздравени от директора на учебното заведение Радиана Стефанова по случай предстоящите коледни и новогодишни празници, а благотворителната вечер завърши с общо изпълнение.