Ученикът от ППМГ „Гео Милев“ Кристиан Христакиев с поздрав от кмета Живко Тодоров

Кристиан Христакиев, възпитаник на Профилирана природоматематическа гимназия “Гео Милев”, бе поздравен от кмета Живко Тодоров по повод неговото запомнящо се присъствие в проявите, посветени на Националния празник на Република България – 3-и март.

Младият старозагорец взе активно участие в ефира на Българска национална телевизия по време на изнесеното им студио под липите, като допринесе за почитане на паметта и родолюбието на националните герои на България. Той е и един от победителите в провелата се  меджуучилищната викторина  “1000 причини да се гордеем, че сме българи”, целяща да даде възможност на участниците да научат интересни факти и да обогатят своята култура в духа на българското, както и да покажат своите знания и умения.

От името на кмета Живко Тодоров, благодарствен адрес на единадесетокласника връчи зам.-кметът на общината Надежда Чакърова. „С възхищение и гордост искам да те поздравя за делото, което възраждаш. Пожелавам винаги с хъс и устрем да преследваш мечтите си. Нека Стара Загора да има повече млади хора като теб“, поздрави Кристиан ресорният заместник-кмет.