29 са точките в дневния ред на заседанието на ОбС-Казанлък през април

29 точки ще разгледа на предстоящата сесия Общинският  съвет на Казанлък.

На 27 април от 09:30ч. ще се проведе сесия на Общински съвет Казанлък за 2023 г. Заседанието ще се състои в зала ”Инфра”.

Сред точките в проекта за дневен ред проект за решение относно одобряване на бюджетна прогноза за местни дейности за периода 2024-2026 година, Етап I.

Съветниците ще обсъждат и решение решение относно изменение и допълнение на Годишната програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост на община Казанлък за 2023 г., съгласно Приложения с № 1, № 3, № 9, № 11 и № 13.

Ще бъде обсъден и проект за решение относно одобряване на Годишен доклад за 2022 година за наблюдение на изпълнението на План за интегрирано развитие на община Казанлък за периода 2021-2027 година.

Съветниците ще разгледат и решение относно удостояване със званието ”Почетен гражданин на град Казанлък” на д-р Бойчо Бойчев и Владимир Спасов.

Ще бъде обсъден и проект относно промяна, на ценовата политика за билета за еднократно пътуване за ползване на вътрешноградски транспорт на територията на гр. Казанлък, във връзка с изпълнение на Договор за възлагане на обществен превоз на пътници. Промяна в Приложение №3, в частта билет за еднократно пътуване.