За втора поредна година Doctor Rock фест озвучава Стара Загора

От 23 до 25 юни, за втора поредна година сърцето на Стара Загора – Античен  форум „Августа Траяна”, ще забие в ритъма на рока. Вече стана традиция в началото на лятото Община Стара Загора да бъде любезен домакин на лекарите-рокаджии от цялата страна и техния фестивал Doctor Rock. Създаден от очния хирург д-р Станимир Трошев и неговата група LED SEVEN, фестът обещава три вечери здрав рок, добро настроение и срещи с приятели.

На 23 юни, от 19.00 часа, фестът ще открият музикантите от Rock Session от София. Групата е с два самостоятелни албума зад гърба си и ще се представи с изцяло авторски репертоар. Веднага след тях ще забият Докторите от Пловдив и накрая GP Band от Бургас.

Вечерта на 24 юни е за младежите от Covers on Slippers от гр. София, очарователните A.CP.C (Ей СиПи Си) от Велико Търново и Restart Rock Band – София с уникален трибют на Led Zeppelin.

Последната фестивална вечер е старозагорска. На сцената на 25 юни се качват Macrophages (банда на Медицинския факултет на Тракийски университет), Rockstage и Led Seven.