Преобразеният търговски комплекс в Стара Загора – Holiday park, отваря врати с изненади и промоции

Преобразеният търговски комплекс от отворен тип Holiday park ще отвори врати на 13 септември в гр. Стара Загора, на бул. „Никола Петков” 52. Комплексът е най-големият търговски център в региона, разположен на терен от над 73 000 кв.м с над 40 000 кв.м търговска площ, който обособява повече от 30 магазина, предлагащи широка гама от стоки за дома, семейството и свободното време.

Сред брандовете, които клиентите на шопинг центъра на открито могат да посетят са, както познатите до момента, така и нови обекти отворени в комплекса. По този повод и началото на новата учебна година Holiday park Стара Загора ще предложи много супер оферти, отстъпки и игри с награди.

На 13-ти септември всеки ще може да участва в игра „Колело на късмета” с атрактивни подаръци, както и да се запознае с талисмана на Holiday park. По-малките посетители също ще се радват на изненади, игри и спортни активности.

Трансформирането на комплекса включва по-голямо и широко пространство за новопостроените обекти, над 700 по-широки паркоместа с безплатен достъп, допълнително външно озеленяване със стотици естествени и свежи дървета и храсти, и нови соларни панели. Изключителна атракция са и четири естествени палми, които ще радват всички посетители от фоайето на парка.

Инвеститор и собственик на модерния търговски комплекс е компанията „Видеолукс Холдинг”, под чиято шапка са добре познатите на българския пазар хипермаркети за техника за дома, офиса и свободното време „Технополис” и веригата за дома и градината „Практикер”.

Компанията управлява ритейл паркове и в други големи градове в България.