13 тона отпадъци събра Община Павел баня в кампанията “Да почистим България заедно”

Във връзка с кампанията “Да почистим България заедно” община Павел баня, с помощта на 120 доброволци, почисти дванадесет обекта и събра и извози до Претоварната станция в Казанлък 13 000 тона отпадъци. Инициативата успя да достигне до съзнанието на жителите на община Павел баня и доказа, че може да обединява хората за добри дела. Показахме, че заедно можем да постигнем неща, които на пръв поглед изглеждат невъзможни.
Специални поздрави за вдъхновяващия пример и отношението към кампанията за учениците от СУ “Христо Ботев” в гр.Павел баня с директор – Петя Андреева, ОУ”Васил Левски” – с.Горно Сахране с директор – Красимира Добрева и Професионална гимназия по хотелиерство и ресторантьорство с директор – Даниела Андонова! Поздравления и за всички останали, които се включиха в инициативата!
“С такива кампании, не само чистим страната си, но и възпитаваме децата. Те са тези, които ще направят България по-чиста и по-красива и това дава смисъл на всичко”, коментира кметът на Павел баня Иса Бесоолу.