Виктор Драголов ще води листата на „Бъдеще за Родината“, Румяна Ченалова е кандидат за общински съветник

С пълна листа от 51 кандидати ще участва на предстоящите местни избори в Стара Загора партия „Бъдеще за Родината“. Водач ще бъде Виктор Драголов, който имат опит в Общинския съвет, като представител на ГЕРБ в мандат 2015-2019. Той разкри, че първоначалната идея формацията да се яви под името „Развитие“ на този етап няма как да се осъществи, заради съдебен отказ, като това е и причината да се използва регистрацията на партия „Бъдеще за Родината“, от чиито структури обаче няма да има представители в листата.

Окончателният й вид  ще бъде представен след регистрацията й в ОИК, но очакванията са сред първите да бъде Боян Кулев, който е част от настоящия общински съвет на Стара Загора.

Челна позиция ще бъде отредена и на бившата съдийка Румяна Ченалова, която подчерта, че представителите на „Бъдеще за Родината“ са категорично в подкрепа на комплекс „Марица-изток“, като по думите й плановете за ускорен енергиен преход обричат 20хил. работни места в региона.
Кандидатите за общински съветници изведоха като голямата кауза на своята формация инициативността на членовете на местния парламент и връщането на гражданите в управлението на общината.
Партия „Бъдеще за Родината“ ще издигна свои кандидати за кметове в 6 села на община Стара Загора.