Затваряне на бул. “Розова долина“ в Казанлък за асфалтиране

събота, 30 септември 2023 г., за асфалтиране се въвежда временна организация на движението на ППС-та, чрез забрана за спиране, престой, паркиране и преминаване по бул.„Розова долина“ в участъка от кръстовището с бул.„23-ти Пехотен Шипченски Полк“ до кръстовището с ул.„Бачо Киро“/ кръговото кръстовище/.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„Княз Александър Батенберг“ на изток и ул.„Христо Ботев“ на юг и на север към  съществуващата улична мрежа в Казанлък.              

По ул.„Пейо Яворов“, в участъка от кръстовището с бул.„Розова долина“ до паркинга зад Универмага се въвежда временна организация на движението на ППС-та чрез забрана за спиране, престой, паркиране и преминаване.

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните булеварди и улици: бул.„Княз Александър Батенберг“, ул.„Хаджи Димитър “ на юг към съществуващата улична мрежа.   

По  ул.„Цар Иван Шишман“ в участъка от кръстовището с ул.„Тонзос“ до кръстовището с бул.„Розова долина“, в посока изток – запад се въвежда се временна организация на движението на ППС-та чрез забрана за преминаване.

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните улици: ул.„Д-р Стамболски“ и ул.„Бачо Киро “, ул.„Тонзос“ към съществуващата улична мрежа в града.  

Затворено за преминаване на ППС ще бъде по ул.„Иван Вазов“ в участъка от кръстовището с ул.„Сан Стефано“ до кръстовището с бул.„Розова долина“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„Княз Александър Батенберг“ на изток и ул.„Христо Ботев“ на юг и север към  съществуващата улична.  

Затворено за преминаване на ППС ще бъде по ул.„Академик Петко Стайнов“ в участъка от кръстовището с бул.„23-ти Пехотен Шипченски полк“ до кръстовището с бул.„Розова долина“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„23-ти Пехотен Шипченски полк“ на изток и ул.„Христо Ботев“ на юг и север към  съществуващата улична мрежа.              

Срок на действие на временната забрана за обществено ползване  – от 07.00 часа до 19:00 часа на 30.09.2023г. в съботния ден.