Казанлъчани отново в ролята на „Помощник на Дядо Коледа“

За трета поредна година доброволците на сдружение „Младежки център за развитие-Взаимопомощ” по проект „Еко енергия +”, в партньорство с доброволците на „Юнайтед Авангард Артист” по проект „Зелени Мисии 2” и двата по програма „Европейски корпус за солидарност”, Общинска библиотека „Искра” и сдружение “Бъдеще за децата” организират инициативата „Помощник на Дядо Коледа”.

Инициативата се организира за деца, които независимо колко са били добри, няма да получaт подаръци тази година за празниците.

За да направим празниците им малко по-щастливи за тях всеки може да  дари една или две (максимум) от Вашите играчки, с които бихте искали те да си играят.

Играчките могат да бъдат за всяка възраст и трябва да са в добро състояние.

Те ще бъдат дарени на деца в нужда с помощта на сдружение “Бъдеще за децата” в Детските къщи в малките населени места на Община Казанлък и Комплекс за социални услуги за деца и семейства гр. Казанлък.

Заповядайте от 18 до 20 декември 2023 г. всеки ден в работното време на Общинска библиотека „Искра”, за да занесете играчките, които искате да споделите с децата, които нямат възможност за нови и да помогнете на околната среда като не изхвърляте играчки, а ги дарите.