Подаръците от „Акция Дядо Коледа“ пътуват към своите получатели

Екипът на сдружение „Бъдеще за децата“ от единадесет години, обединява казанлъчани под мотото „Заедно да подарим по една вълшебна коледна приказка!”.

И тази година всички деца, включени в благотворителната инициатива ще получат скоро своите подаръци. Пликовете от Вълшебните елхи свършиха още в първият ден. Тази година историите на деца и семейства включени в Акцията са със сто по-малко от миналогодишната. Равносметката на финала на кампанията е 183 подаръка за деца от семейства в риск.

В началото на месец декември бяха направени две вълшебни елхи – в Комплекса за социални услуги за деца и семейства, на ул. „Войнишка“ 25, и в магазин за техника, украсени с пликове, с историите на малки герои и семействата им. През следващите дни, екипът на Сдружение „Бъдеще за децата”, ще се погрижи всички събрани коледни подаръци да достигнат до своите получатели.

От сдружението изказват искрени благодарности на всички помощници на Дядо Коледа, които да помогнаха на коледната магия и добротворството да се случат, в повече семейства, и да зарадват децата, независимо от условията,  в които живеят, където и да се намират.