Кметът на Гурково представи двамата си заместници

Кметът на Гурково Кънчо Папазов представи на администрацията двамата си заместници, с които ще работи в следващите четири години.

Станьо Георгиев ще отговаря за устройство на територията, общинска собственост, инвестиции и европроекти. 29 години той е част от общинската администрация като служител по сигурността, защита при бедствия и управление на отбранително-мобилизационната подготовка.

Марияна Маринова е с ресор образование, култура, здравеопазване, социални, спортни и младежки дейности. От 2015 г. до 2021 г. е заемала експертни длъжности в сферата на общинската собственост, социалните дейности и човешките ресурси в гурковската администрация. На позицията зам.-кмет идва от основно училище в Николаево, където е работила като учител по математика и информатика.

И двамата са убедени, че в екипа на кмета Папазов ще отговорят на предизвикателствата за промяна в община Гурково и ще служат на жителите с професионализъм, разбиране и всеотдайност.

„Заложих на експертността и опита в избора си за заместник- кметове, те не са политици. Основната цел е с нашите решения хората тук да живеят спокойно и достойно. Администрацията вече работи в услуга на гражданите, заедно с екипа започваме разрешаването на основните проблеми в града и населените места. Работата е много, ще е твърде динамично и ще спазя обещанията, които дадох в предизборната кампания”, каза кметът Кънчо Папазов.

 

Снимка: Zagora.bg