Поздрав от Община Стара Загора по случай 80-годишния си юбилей получи Мария Денева

Председателят на Клуба на учителите ветерани към Народно читалище “Св. Климент Охридски 1858” – Стара Загора Мария Денева бе поздравена от кмета на Стара Загора Живко Тодоров навръх 80-годишния си юбилей.

„Изказвам дълбокото си уважение към Вас – педагога  и човека, посветил живота си на трудната и отговорна учителска професия. Оценявам високо съпричастността Ви към българското образование и неуморната подкрепа, която продължавате да оказвате на учителската колегия. Благодаря Ви за отдадеността  към обучението и възпитанието на децата и учениците на Стара Загора. През годините сте създали  достойни личности, радвайте се на тяхното уважение и признателност!“, се казва в поздравителния адрес от кмета Живко Тодоров.

Истински празник, с много песни и танци, бе подготвен от колегите и приятелите на Денева, а скъпи гости бяха заместник-кметът Надежда Чакърова, заедно с началника на отдел „Образование“ Станимира Димитрова.

Мария Денева е председател на Клуба от 2011 г, отдавайки своята енергия и професионален опит за издигане на престижа на българския учители.