“Съвместна работа с хората е от съществено значение за изграждане на устойчиви и успешни села ”, заяви Галина Стоянова на среща в Овощник

“Ангажиментът ми като кмет винаги е бил насочен към подобряване на условията на живот в нашите населени места. Съсредоточавам се върху устойчиво развитие и създаване на благоприятна среда”, това каза на среща с жителите на село Овощник тази вечер кметът на Община Казанлък Галина Стоянова. Тя представи пред тях Програмата за управление на Община Казанлък за мандат 2023-2027.

В нея е заложено изграждането на велоалея, свързваща Казанлък със село Овощник и поставянето на маркировка в населеното място. Село Овощник е включено и в програма за подмяна на уличното осветление. Кметът очаква предложения от хората как да бъде регулирано движението в центъра и какво да е бъдещето на старата детска градина. Стоянова препоръча жителите да решат на общоселско събрание, каква ще е съдбата на сградата и какво желаят да се изгради там. Ще бъде облагороден и парка в близост до кметството.

Според Галина Стоянова трябва да се подкрепя участието на гражданите в процеса на вземане на решения. Това е и основната цел на Консултативния обществен съвет към кмета на Община Казанлък,в който Овощник ще има трима представители – Яна Георгиева, Георги Георгиев и Цветан Цанев . “Съвместната работа с хората е от съществено значение за изграждане на устойчиви и успешни села”, подчерта Галина Стоянова .