Поздрави поднесе кметът Кънчо Папазов на участничката в деветия сезон на телевизионното реалити „Фермата“ под мотото „Нишката на живота“ Неделина Цанева от Гурково.

Това му заръчаха неотдавна общинските съветници и служителите в Общинска администрация да се срещне с участничките от Гурково – Неделина и Пресияна.
▪️ „Те направиха така, че повече хора да научат за малкия град Гурково, а това може да бъде източник на вдъхновение, свързано с изконните български ценности, традиции и занаяти – теми във формата“, мотивираха се за решението представителите на местната власт. Общинската служителка Мелани Ангелова бе натоварена да се свърже с Неделина, добила популярност с артистичния си псевдоним – Лина и да уговорят удобно време за среща, а най-доброто бе когато Лина гостува на своите близки в Гурково.
▪️ „Пожелаваме да съхраните ентусиазма, целеустремеността и енергията си, да преодолявате предизвикателствата на живота и да постигнете още по-големи успехи, както в личен, така и в професионален план“, каза кметът. Той представи част от събитията от културния календар на общината, които през 2024 година са юбилейни и предложи участие на Лина.
Днес, носителката на титлата Мисис България 2019 и част от лейбъла Diapason Records, живее в София, работи по проекти на собствен лейбъл и продуцира млади изпълнители. Тя представи новия си музикален проект по нейн текст с атрактивно видео, който излезе преди два дни – дуетната й песен „Жестока“ с казанлъшката изпълнителка Галина, за която е музикален дебют, в ефира на ФЕН ТВ, в официалния YouTube канал на медията, както и в популярните стрийминг платформи.