30 са точките в дневния ред на февруарското заседание на ОбС-Казанлък

30  точки ще разгледа на предстоящата сесия Общинският  съвет на Казанлък.

Сред точките в проекта за дневен ред е проект за решение относно създаване на Временна комисия за предварителен подбор на кандидати за обществен посредник и одобряване критерии за подбор.

Съветниците ще обсъждат и решение относно приемане на решение

възлагане управлението на горски територии, собственост на община Казанлък през 2024 г.

Ще бъде обсъден и проект за решение отдаване под наем на пасища, мери и ливади от общинския поземлен фонд за общо и индивидуално ползване на собственици или ползватели на животновъдни обекти с пасищни селскостопански животни, регистрирани в Интегрираната информационна система на БАБХ за стопанската 2023 – 2024 г.

Съветниците ще разгледат и решение относно приемане на Отчет за дейността на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Община Казанлък за 2023 г.

Oт 11:30 часа в зала ”Инфра” в гр. Казанлък, Общинският съвет ще разгледа още 3 точки.

Прекратяване на договор на управление на Общинско публично предприятие ”Индустриална зона – Казанлък” ЕООД, определяна на ВрИД и оповестяване на конкурс за възлагане управлението на ”Индустриална зона – Казанлък”.

Провеждане на конкурс за избор на управител на ”Балканинвест”. И приемане на Годишен финансов отчет, Отчет за дейността на фондацията за 2023 г. и Проект за бюджет на Фондация ”Чудомир” за 2024 г.