Отварят “Дом на розата” в Мадрид

Отварят “Дом на розата” в Мадрид. Това стана ясно на проведената в София “Испанска вечер”, чиито акцент беше отбелязването на връзките на България и Испания в областта на туризма и представянето на Долината на розите и розата, като символ на страната

Събитието бе организирано от най-големия испански туроператор, който води испански туристи в България, които оказаха честта на Галина Стоянова да бъде специален гост и да представи постигнатото от Община Казанлък в областта на туризма и налагането на Казанлък на световната туристическа карта. Заедно с нея беше и символичната господарка на Долината на розите – новоизбраната Царица Роза 2024 година Неделина Неделчева.

Испанският туроператор съвместно с Община Казанлък, това лято ще отвори първия “Дом на розата” в Мадрид. Казанлък през годините приоритетно работи, за своите граждани и за привличането на чужди такива като туристи в Казанлък и превръщането му в притегателна туристическа дестинация, имаща условията да отвори света за себе си и качествата светът да бъде отворен за нея.

 

Снимка: Интернет