Започна приемът на документи за магистърски програми в Тракийски университет

От 2 септември Тракийски университет стартира прием на документи за магистърски програми. Първите желаещи подадоха документи още с началото на работния ден. Д-р Кремена Коева, бе най-ранобудна и откри приема, кандидатствайки за специалност „Здравен мениджмънт“. Последваха кандидати за „Предучилищна и начална педагогика“ и „Технологии на обучението по информатика и информационни технологии“. Първите подали документи получиха символични подаръци от проф. Нели Грозева – заместник- ректор по учебна и информационна дейност.
Приемът на документи за магистърски програми стартира и във Факултет „Техника и технологии „ – Ямбол.
Първите кандидат-студенти, избрали да придобият ОКС „Магистър“ във факултета бяха: Габриела Цъцарова, Кристиян Мирчев, Антон Манолов, Тони Георгиев и Диан Чанев за специалност „Организация и управление на транспорта“; Димитър Тодоров за специалност „Електротехника“, Стела Атанасова за специалност „Безопасност и качество на храните“ и Николай Бочуков за специалност „Топло- и газоснабдяване“- всички завършили ОКС „бакалавър“ във факултета по специалност от същото професионално направление. Те избират специалностите си, защото ги харесват, очакват успешно да се реализират, включително в семеен бизнес в същата област.
ДОКУМЕНТИ СЕ ПОДАВАТ от 02.09.2024 г. до 30.09.2024 г. (на 30–ти до 16.00
часа)
Подаването на документи става онлайн през сайта на университета: https://trakia-uni.bg/bg/ksk-magistar/ или на място в сградата на Тракийски университет – Студентски град, Стара Загора (Южен вход)
– Учебен отдел – ректорат – стая №9; Факултет „Техника и технологии“- гр. Ямбол (ул. „Граф Игнатиев“ № 38).