В Павел баня си пожелаха “На добър час!” през новата учебна година

Ученици, учители и родители с много настроение и усмивки откриха заедно новата учебна 2024/2025 г. в детските и учебни заведения на територията на община Павел баня. В тържествата се включиха представители и на общинска администрация, като заместник – кметовете Радка Иванова и Красимира Кънчева бяха част от празника в СУ”Христо Ботев” и ДГ “Синчец”, а ръководител дейност “Образование” Таня Иванова поздрави учениците в Професионалната гимназия по ресторантьорство и хотелиерство. 

Всеки директор получи букет цветя от кмета Иса Бесоолу с пожелание за здрава, успешна и спокойна учебна година: „Скъпи ученици, не се отказвайте от мечтите си! Тяхното сбъдване не винаги е лесно, но не е невъзможно, когато го искате! Скъпи учители, нека е спокойна учебната година, а трудът Ви да даде своите плодове. Скъпи родители, бъдете до децата си! Подкрепяйте ги и бъдете търпеливи! Бъдете един екип с тях и учителите им и ще видите колко по-ползотворна и успешна ще бъде учебната година за децата Ви!”

 

Днес прага на павелбанските училища прекрачват 1120 деца, като 119 са първокласници. Други 462 деца ще посещават детските ясли и градини. 

 

Новата 2024/2025 учебна година започна успешно във всички училища, детски ясли и градини на територията на община Павел баня. 

 

На добър час на всички!