Старозагорски музикант свири с Рони Ромеро

Възпитаникът на Националното училище по музикални и сценични изкуства  “Христина Морфова” в Стара Загора, Андрей Георгиев, сбъдна своята мечта да свири с рок звездата Рони Ромеро. Световноизвестният рокаджия от чилийски произход взе участие на Beerфеста в града на липите.

Андрей Георгиев, вече бивш ученик на НУМСИ “Хр. Морфова” от класа по китара на Димитър Вакарелов, докато свири на улицата, вижда Рони Ромеро. Моли за снимка, след което музикантът настоява да му изсвири негово парче – песента “Mistreated”. Остава впечатлен от таланта на старозагорското момче и го кани вечерта да се присъедини към него и да вземе участие в концерта му.

Андрей казва, че никога няма да забрави този жест. А самият Рони Ромеро качи в профила си в социалните мрежи снимка от съвместното им участие и написа: “Това, което може да изглежда малко усилие за нас, може да направи другите щастливи и защо не, да промени малко света. И колко е важно да върнем всичко добро, което получаваме от живота. Пожелавам всичко най-хубаво на Андрей и неговото семейство! И много успех, талантът е там”.

 

Снимка: plovdiv24.bg