Коледният базар на “Семейчовци” в Павел баня започна

Коледният базар на “Семейчовци” в Павел баня започна. Благотворителната инициатива е на 15 семейства, една част от които живеят в общината, друга – в други населени места в страната, а трети – извън пределите на Родината. Всички те обаче, по един или друг начин, са свързани с Павел баня и имат отношение към развитието на общината и въпросите, вълнуващи обществеността. Затова и през 2016 г. решават реално да са в помощ на Общината и така до днес, когато за пета година организират поредния благотворителен базар през декември. Тази година средствата от коледната кампания на “Семейчовци” ще отидат в помощ на Община Павел баня за изграждане на две площадки – спортна площадка за лица с двигателни проблеми и на детска площадка. 

“Приветствам благотворителния жест на “Семейчовци” и им пожелавам и тази година кампанията да се увенчае с успех”, коментира кметът Иса Бесоолу, който припомня, че със средствата от 2019 г. бе подпомогнато изграждането на спортна площадка в центъра на Павел баня. 

Коледният базар на “Семейчовци” продължава до 25 декември. 

В три от дните до тогава пряко участие с кулинарни изненади и изработени сувенири ще вземат още: учениците от  СУ “Христо Ботев” – на 20 декември, Общинска администрация – Павел баня и хотелиери – на 21 декември, на учениците от Професионалната гимназия по ресторантьорство и хотелиерство в града – на 22 декември.