Покана за обществено обсъждане на дейността на “Детска академия за таланти” в с.Розово

Община Казанлък кани заинтересовани граждани, ученици и родители на обществено обсъждане на дейността на „Детска академия за таланти“ в село Розово. Предстои да бъде взето важно решение относно дейността на бъдещата “Детска академия за таланти” в с. Розово. Затова за нас е важно да се допитаме до Вас и да съберем възможно повече идеи, мнения и желанията на местната общност за заниманията в детската академия. Тя трябва да се превърне в място с много и различни функции: да предоставя възможност за приятелски срещи, нови запознанства и разгръщане талантите на децата от района и цялата страна в сферата на науката, изкуството и спорта.

Каним ученици от всички възрасти, родители, учители и заинтересовани граждани да се включат в работна група за създаване и представяне на идеи. Всички предложения ще бъдат внимателно разгледани преди окончателното изготвяне на концепцията за дейността на “Детската академия за таланти”.

Срещата на работната група ще се проведе на 14 Април 2022 г.  /Четвъртък/ от 14:00 до 17:30 ч. в сградата на Младежки дом в гр. Казанлък.

Всички желаещи да участват в работната група, могат да попълнят заявление за участие в срок до 31 Март 2022 г. /Четвъртък/ на следния линк: https://forms.gle/JAq7DKib4gNsNZPZA

За учениците, които ще сес включат в работната група има осигурено забавление в работилница за ЛЕГО конструиране и моделиране от Центъра за творческо обучение, гр. София.

С удоволствие ще отговорим на възникнали въпроси, които можете да отправяте на имейл: academyrozovo@gmail.com