Удължават срока за формиране на работна група за дейността на Академията за таланти в Розово

За да достигнем до максимално широк спектър от мнения за бъдещето на „Детска академия за таланти“ в село Розово удължаваме срока за регистрация в работната група на гражданите по проекта до 10 април 2022г. (неделя), включително.

Всички желаещи да участват могат да попълнят заявление до посочената дата на следния линк.

Приканваме всички заинтересовани граждани, ученици и родители да вземат участие в общественото обсъждане на дейността на бъдещата детска академия за талантливи деца!

Решението, което предстои да бъде взето е ключово за съдбата на проекта. Стремим се да чуем максимално много и разнообразни идеи, мнения и желания на казанлъчани за заниманията в детската академия, за да оформим визия за мултифункционално място за развитие на дарбите на децата: да предоставя възможност за приятелски срещи, нови запознанства и разгръщане талантите на децата от района и цялата страна в сферата на науката, изкуството и спорта.

Преди окончателното изготвяне на концепцията за дейността на “Детската академия за таланти” всички предложения ще бъдат внимателно разгледани.

Срещата на работната група ще се проведе на 14 Април 2022 г. /Четвъртък/ от 14:00 до 17:30 ч. в сградата на Младежки дом в гр. Казанлък.

За учениците, които ще се включат в работната група има осигурено забавление в работилница за ЛЕГО конструиране и моделиране от Центъра за творческо обучение, гр. София.

С удоволствие ще отговорим на възникнали въпроси, които можете да зададете на имейл: academyrozovo@gmail.com

Призоваваме за гражданска активност и очакваме Вашето заявление!

Пресцентър на Община Казанлък