Дни на Куба в Община Казанлък

При голям интерес от страна на казанлъчани и гости на града преминаха Дните на Куба в Община Казанлък. Специален гост на събитията бе Нейно Превъзходителство Каридад Ямира Куето Милиан, посланик на Куба в България. Тя бе приятно изненадана от подаръка красиво пано с отпечатаци на децата и младежите от Дневните центрове „Работилници за мечти“ и защитено жилище „Оптима“ в с. Дунавци. За самия град и неговите жители посланикът Каридад Ямира Куето Милиан сподели че е очарована и искрено щастлива от посрещането.

Освен с красива изложба дните на Куба включваха Концерт с латино ритми на възпитаниците на Надя Тончева от национално училище за музикални и сценични изкуства „Христина Морфова” гр. Стара Загора. Микс от танци на „Zumba kids & junior с Гери” и изпълнения от вокална школа „Мюзик лаб”при Военен клуб-Казанлък с ръководител Ганка Добрева.

Като завършек на събитията свързани с Кубинското изкуство в село Копринка  от НЧ „Пробуда-1920” бяха подготви и специален концерт посветен на Куба, както и представяне дейността на МЦР-Взаимопомощ на язовир Копринка.