Община Стара Загора и Германо-Българска индустриално-търговска камара организират инициатива в подкрепа на местния бизнес в региона

На 26 април Община Стара Загора и Германо-Българска индустриално-търговска камара (ГБИТК) съвместно организират инициатива в подкрепа на местния бизнес в региона. Предвижда се провеждането на индивидуални срещи (дигитални) за български производители или търговски фирми, желаещи да разширят своя бизнес на германския пазар. Като ГБИТК ще предостави конкретни възможности и препоръки за навлизане на този пазар.

Събитието ще се проведе онлайн с начален час 10:00. По време на него  компании от Стара Загора ще могат да се срещнат с представител на Германо-Българската индустриално-търговска камара, който ще даде ценни съвети за това как могат компании от Стара Загора да развиват успешен бизнес в Германия и да си създадат партньорства с германски фирми.

В тази връзка Община Стара Загора кани всички компании, които имат интерес да се включат в информационния семинар, за което е необходимо да изпратят потвърждение да участие на e-mail: i.nikolova@starazagora.bg (тел.:042/614 612)в срок до 15 Април 2022 г. Записалите ще получат линк за онлайн срещата.