Две улици в Казанлък със затворени участъци от 26-ти април

От 26-и април 2022г., вторник, участъци на две улици в Казанлък ще бъдат с изцяло заворени. Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по участъци от кръстовище до кръстовище на следните улици:

  1. Ул. „ Трапезица “ – от ул. „ Славянска“ до бул. „ Никола Петков“.
  2.   Ул. „ Славянска“  – от   ул. „ Трапезица“ до бул. „ Княз Александър Батенберг“.

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните улици:  ул.„ Св. Св. Кирил и Методий“,  ул.„ Отец Паисий Хилендарски“  към  съществуващата улична мрежа в  Казанлък.   

Въвежда се временна организация на движение на бул.„Никола Петков“ в   гр. Казанлък.

–        В участъка от ул.“Трапезица“ до бул.„Никола Петков“№45А (от западната страна на платното за движение).

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните улици:  ул.„Св. Св. Кирил и Методий“, ул.„Отец Паисий Хилендарски“, бул.„Никола Петков“  към  съществуващата улична мрежа в града.

Промените в движението за посочените участъци ще важат до 13.05.2022г., петък, от 08,00 часа до 17,00 часа.

Удължава се срокът за временната организация за безопасност на движението /ВОБД/   на ул.„Цар Иван Шишман“ до 13 май 2022 г., включително.

Участъкът от кръстовището с ул.„Д-р Стамболски“ до кръстовището с ул.“Климент Охридски“ и междублоковите пространства от южната страна на ул.„Цар Иван Шишман“ остават затворени до 13.05.2022г., петък (включително) от 08:00 часа до 17.00 часа.