Литературните акорди на Георги Връбчев озвучават арт фоайето на Радио Стара Загора

Утре, 27 април, от 18:00 часа в арт фоайето на БНР Стара Загора ще посрещне писателя Георги Връбчев, който гостува в града със сборника разкази „Акорди”. Модератор на творческата среща ще бъде Станислава Раянова от Радио Стара Загора.

Сборникът „Акорди” е композиция от житейски акорди с либрето, странстващо в светове на трепет и изпитания, философски енигми, страст, предателства и стилно напомняне, че понякога животът е рокендрол и точно тогава е хубав.

Последната книга на Георги Връбчев – „Акорди”, събира петнадесет проницателни истории, които подчертават, както естетическия вкус на автора към различни музикални жанрове, така и разбирането му за същността на човешките отношения.

Четири от разказите, включени в новия сборник имат международни награди от престижни литературни конкурси в Италия и Израел.

Майстор на перото, Връбчев завладява читателите с таланта си да разказва увлекателни истории с внезапни обрати, които вълнуват, трогват и докосват най-фините струни от човешката душа, като преодоляват очевидните различия в гледните точки на персонажите.