Най-новият строителен хипермаркет MASTERHAUS отвори врати в Казанлък

Най-новият строителен хипермаркет MASTERHAUS отвори врати в Казанлък. Строителството стартира преди 6 месеца, а обектът  е изграден на собствена земя с площ 18 000 м2., а направената инвестиция е за над  8,5 мил  лв. На 5610 кв. м. търговска площ, изградена със съвременни иновациони технологии, просторният хипермаркет предлага  удобствата на съвременния търговски модел и ще зарадва потребителите с функционална  обстановка и  подредба.

На официалната церемония на откриването на най-новия строителен хипермаркет Мастерхаус присъстваха кметът на град Бургас – Димитър Николов, председателят на Общински съвет Казанлък – Николай Златанов, Негово Високопреосвещенство митрополит Киприан представители на българската православна църква, партньори и приятели.

Приветствие към семейството на МастерХаус отправи и председателят на Общински съвет Казанлък – Николай Златанов.

В новият строителен хипермаркет Мастерхаус всеки клиент лесно ще разгледа и  открие това, което му е необходимо за  да направи дома и градината, офиса и  хотела комфортен, модерен и уютен.

Паркингът разполага с общо над 100 паркоместа , за да да посрещне всеки клиент, дошъл със собствения си автомобил.

Жителите и гостите на града ще могат да избират от богат асортимент от над 50 хил. артикула и да се възползват  от полезни услуги : проектиране на бани,  тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане  на продуктите .

Фирма „Бошнаков” е директен вносител на строителни материали от редица страни, членки на ЕС и ексклузивен представител на водещи български и чужди компании”. Качеството  е от първостепенно значение,но от още по-голяма важност за екипа на Мастерхаус  е това качество да бъде достъпно и изгодно за всички клиенти.

За доброто  обслужване и професионална консултация на клиентите ще се грижат  80 служители.
Drive In зоната на  Мастерхаус за едри строителни материали е  място което гарантира   удобство и комфорт при покупката.Място  от което строители, инвеститори и домашни майстори   могат да  закупят всичко необходимо за изграждането на един дом – от основите до покрива му.
Екип от професионални търговци на едро ще обслужват всички корпоративни клиенти в града и региона, като им предлагат най-добрите решения за строителството и инвестициите им.

Мисията на „МАСТЕРХАУС е не само да продава продукти, а и да дава ефективни решения на клиентите си , за да реализират своите мечти, проeкти и  бизнес задачи.

По случай 20 години от създаването на първия строителен хипермаркет Мастерхаус и откриването на неговия филиал в Казанлък от 15 до 17 юли всички клиенти могат да се възползват от и отстъпка от 15% на всички налични стоки от асортимента, а за доброто настроение на всички гости и клиенти на откриването на строителния хипермаркет се погрижи и обичаната от всички изпълнителка Тони Димитрова.