„Берое“ представи нов сайт и нов футболист

От ПФК “Берое” представиха новата си визия в интернет, чрез изцяло обновения официален сайт на клуба – beroe.bg , който съчетава модерна и практична концепция. Новото лице на „Берое“ в глобалната мрежа е в тон и с клубния онлайн магазин shop.beroe.bg.
Цялата богата информация, снимков архив и видеоматериали са запазени и достъпни. В новата версия потребителите отново имат бърз достъп до новините, програмата на тима и класиране, последните видеа, социалните мрежи, онлайн магазина, закупуването на билети за домакинските срещи и всичко най-актуално.
Наред с всичко това beroe.bg вече има и модерна мобилна версия. От клуба изказаха благодарности на Simply Impressive Web Studio, които са изработили цялостната концепция и визия.
Минути след представянето на новия сайт, от клуба обявиха и поредното ново попълнение. Това е защитникът Стилиян Николов, който за последно той бе част от състава на „Пирин“ (Благоевград). Преди няколко дни Николов навърши 31 г. И освен за “Пирин” е играл още за „Чавдар“ (Етрополе), „Любимец“ и „Септември“ (София).