Инж. Илза Чинкова подари усмивки на деца в нужда

Изпълнителният директор на „Мини Марица-изток“ ЕАД зарадва с ученически пособия децата от Центъра за настаняване от семеен тип за деца без увреждания в гр. Раднево. В момента в него са настанени 12 деца на възраст от 6 до 18 години, които са лишени от родителска грижа.

Инж. Чинкова им подари ученически раници със светлоотразителни стикери за безопасността им на пътя и учебни пособия, които са им необходими не само в процеса на обучение, но и за тяхната самоувереност и самочувствие.

Срещата се превърна в истински празник с торта, подаръци и грейнали очи.

По случай първия учебен ден, инж. Чинкова пожела на всички да са здрави, да вярват в себе си и неуморно да се стремят към знанията, защото знанията в училище и ценностите в душите им, ще ги направят достойни и успели хора.

Директорът на Центъра Деница Димитрова благодари от свое име и от името на децата за приятелския жест, за добротата и щедростта. С благодарствен адрес, ръчно изработени от децата подаръци и музикална програма, те изразиха своята признателност и пожелаха на инж. Чинкова да е здрава и благословена.

Усмивките на децата и техните прегръдки са истинското богатство, което осмисля живота и го изпълва с радост.