210 доброволци от Павел баня участваха в съботното почистване

И тази година Община Павел баня се включи в инициативата на 17-и септември по почистване на населените места. В кампанията се включиха 210 доброволци от селата и града и заедно направиха родните си места още по-красиви. Събрани и извозени до Претоварна станция-Казанлък бяха 12 тона отпадъци. Почистени бяха 20 обекта, сред които и дворните пространства в училищата.
Специални благодарности за единството на доброволците и облагородяването на населените места отправи кметът Иса Бесоолу. Той определи като вдъхновяващ примера и отношението към кампанията на учениците от СУ “Христо Ботев” – гр. Павел баня, с директор Ганка Гогова, ОУ”Васил Левски” – с. Горно Сахране с директор Красимира Добрева и Професионална гимназия по хотелиерство и ресторантьорство в гр. Павел баня с директор – Даниела Андонова.
„С такива кампании, не само почистваме, но и възпитаваме децата си, а те са бъдещето. Те са тези, които ще направят България по-чиста и по-красива и това дава смисъл на всичко”, категоричен е кметът Иса Бесоолу.