Започна втори етап на реконструкцията на водопроводната мрежа в с. Паничерево

Кметът на Гурково Мариан Цонев направи символична първа копка в с. Паничерево, с която бе даден старт на мащабен проект за Община Гурково. Главната цел е да се подобри жизнена среда за хората и да повиши качеството на питейната вода в населеното място. С реализацията на проекта градоначалника изпълнява още един от поетите ангажименти в своята управленска програма.

Предвидената за Втори етап реконструкция на водопроводната мрежа в с.Паничерево, е с дължина L= 3428,33м. За реконструкцията на водопроводната мрежа , са предвидени да се реконструират всички останали след първи етап водопроводни клонове , като основно това се отнася за трасето по Републикански път II-55. Проектът е на стойност над 1 000 000 лв. като към момента са отпуснати 50% от средствата за финансиране.За изпълнението на обекта е сключен договор с Министерство на регионалното развитие.

Преди първата копка беше изпълнен водосвет за здраве и успех на начинанието, а на събитието присъстваха представители на общинска администрация, кметът на с. Паничерево и жители на селото.