Промени в движението на места в Казанлък за почистване на суха и опасна дървесна растителност

На 10 и 11 януари Общинското предприятие „Комунална дейност и поддръжка на инфраструктурата“ ще извърши премахване на сухи и опасни клони на дървесни видове на територията на град Казанлък.

На 10.01.2023г. (вторник) от 08:00ч. до 12:00ч. се въвежда временна организация на движението на МПС-та чрез забрана за преминаването им по  ул.„Свeти Свети Кирил и Методий“ в град Казанлък за посочения времеви интервал от четири часа.

– В участъка от кръстовището с ул.„Искра“ (Общинска библиотека „Искра“) до кръстовището с ул.„Отец Паисий Хилендарски“ движението за МПС ще бъде затворено в двете посоки.

– Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните улици: ул.„Орешака“, ул.„Отец Паисий Хилендарски“ към съществуващата улична мрежа в града.

– За посоченото време се въвежда временен обходен маршрут за Градска линия №2 по бул.“Никола Петков“.

Във връзка с премахване на осна дървесна растителност по ул.„Любомир Кабакчиев“ на 11.01.2023г. ( сряда) от 08:00ч. до 14:00ч. се въвежда се въвежда временна организация на движение по улицата, както следва:

– В участъка от кръстовището на ул.„Любомир Кабакчиев“ с ул.„Орешака“ до кръстовището на ул.„Любомир Кабакчиев“ с бул.„Никола Петков“ движението за МПС ще бъде затворено в двете посоки.

– Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните улици: ул.„Орешака“, ул.„Шейновска“, бул.„Никола Петков“ към  съществуващата улична мрежа в града.

– За посоченото време се въвежда временен обходен маршрут за Градска линия №1 по ул.“Отец Паисий Хилендарски“.