Хванаха мъж да блудства с петокласничка в Стара Загора

Хванаха мъж да блудства с петокласничка в Стара Загора. Първоначално информация за случая излезе в социалните мрежи, като поста е публикуван от бащата на момичето с цел предотвратяване на други подобни инциденти.

В социалните мрежи бащата сподели, че инцидента се е случил в понеделник около 14.00 часа в кв. Самара 2 в града на липите. Петокласничката се е прибирала от училище и е пресрещната от възрастен мъж със сини работни дрехи, шапка и сини очи. Той я е хванал през кръста, опипвал я е и я е придърпал към храстите. Детето е успяло да се измъкне и веднага е разказало на родителите си. Те, от своя страна, потърсиха помощ от съгражданите си, както и информация за камери в района.

Иван, който е баща на момичето, сподели , че е благодарен на кмета на Стара Загора Живко Тодоров и неговия екип, които са се свързали с него, прегледали са записите от камерите и за отрицателно време са намерили възрастния мъж. “Извадили са записите и са готови да ги предоставят пред органите на реда.  Вижда се как я чака, пресреща и тръгва да върви с дъщеря ми. Лошото е, че посредата на моста се спират, камерата не хваща как я обарва по задните части и я придърпва за кръста към храстите. После се вижда как той свива в ляво, посока кв. Самара 3, покрай детската площадка, а момичето ми продължава напред към кв. Самара 2. Благодаря много на общината за съдействието. От тук нататък ние ще предприемем съответните мерки”, казва бащата. За случая той е подал жалба в полицията.