Лили Иванова отново с концерт в Стара Загора

Примата на българската естрада Лили Иванова ще зардава старозагорската публика с концерт на 17 август. Той е част от националното й турне , включващо 13 български града и ще бъде на летния театър.

Билетите за националното турне вече са пуснати в продажба и най-вероятно отново бързо ще се изчерпват. От 80 до 200 лева ще струват нормалните билети за 15-те концерта в 13 гада в страната от тазгодишното национално турне на Лили Иванова, съобщиха от екипа й. Примата на родната естрада ще могат да гледат и ВИП персони, за които цената на билетае от 300 до 500 лева.

На сцената с Лили Иванова ще бъдат музикантите от LI Orchestra. Това са Ангел Дюлгеров – китари, цигулка, Огнян Енев – пиано, тромпет, саксофон, Иван Йорданов-Чери – китари, Христо Михалко в – бас китара, Орлин Цветанов – цигулка, Росен Ватев – ударни, перкусии, и вокалното трио LaTiDa – беквокали.

Примата продължава да записва нови парчета, както и стари нейни, но с нови аранжименти. “Публиката отново ще бъде изненадана, както всеки път на моите концерти”, казва певицата.