Над 20 са кандидатките за „Царица Роза 2023“

В зала 6 на Община Казанлък се проведе първата среща с момичетата, които ще участват в надпреварата за короната на Царица Роза 2023г. Те бяха поздравени от Кмета Галина Стоянова, която отбеляза, че това е не трудно, а забавно начинание, която остава спомен за цял живот.

„Обичайте родния си град и благодарете за красотата си на гените на предците си!“ С тези думи започна срещата градоначалника. Тя даде основни напътствия на 12-класничките, за да бъде присъствието им приятно през цялото време на предизвикателството и пожела на всички спокойствие и успех.

Кметът на Казанлък представи на бъдещите абитуриентки основния екип, който ще работи с тях за по-доброто им участие в конкурса – спектакъл за избор на Царица Роза.

Всяко от младите момичета се представи накратко, сподели мечти и планове за бъдещето. За да преодолеят притеснението си красавиците се подкрепяха една друга с аплодисменти. Общо беше мнението, че приемат „хвърлената ръкавица“ от Община Казанлък заради предизвикателството да участват в конкурс-спектакъла за избора на 55-та Царица Роза, излизане от познатата зона на комфорт и очакваните много емоции.

Галина Стоянова ги увери, че всичко ще бъде по правилата, а в журито никога не е имало случайни хора, на които може да се влияе тя и даде съвет кандидатките да се абстрахират от злонамерени коментари в социалните мрежи.