Директорът на ОДМВР-Стара Загора ст.комисар Лазар Христов откри републикански турнир по футзал за служители на МВР

Директорът на ОДМВР-Стара Загора ст.комисар Лазар Христов откри републикански турнир по футзал за служители на МВР в присъствието на Чавдар Атанасов – председател на Спортна асоциация – МВР и директор на Центъра по бойна подготовка и спорт.

„Имам удоволствието и привилегията да Ви посрещна в хубавата Стара Загора по повод провеждането на Републиканското първенство по футзал за служители на МВР“, каза ст. комисар Христов. Той благодари на Спортната асоциация на МВР за организирането на турнира. „Нека този турнир бъде арена на спортсменство и повод за нови приятелства, защото магията на футбола е да обединява“, каза още старши комисар Христов.

Мачовете се играят в спортна зала „Иван Вазов“ на 26 и 27 април. В първенството участват отборите на СК“Верея-2006“- Стара Загора, СК“Верея-2006“- Стара Загора II, СК“Видапол“ – Видин, СК „Св. Никола“ – Бургас, СК „МВР Пловдив“, СК „Диана“ – Монтана, СК „ПСК-София“ – СДВР, СК „Аида“ – Хасково и СК „Жандармерия“.

Финалната среща е насрочена за 11:00 часа на 27 април. Награждаването ще започне веднага след приключването на мачовете в спортна зала „Иван Вазов“ в Стара Загора.